Ontdek de regio

Om uw verblijf in Bastenaken of Houffalize optimaal te organiseren of om de streek te ontdekken, geven wij u enkele nuttige links en informatie.

Ardennes

Bastenaken, Houffalize, de Belgische Ardennen en de Luxemburgse Ardennen bieden tal van activiteiten en bezienswaardigheden die het doel van een mooie wandeling kunnen vormen.

Organiseer uw activiteiten en bezoeken

Voor al uw toeristische, historische, sportieve of recreatieve activiteiten zijn het Syndicat d’Initiative de Bastogne, het Maison du Tourisme du Pays de Bastogne & het Royal Syndicat d’Initiative de Houffalize prima referenties. Hun agenda’s worden regelmatig geactualiseerd. Het huren van fietsen en elektrische fietsen is eveneens mogelijk.

De websites van de stad Bastenaken & de stad Houffalize bevatten ook veel nuttige informatie. Aarzel niet om ze te bezoeken.

Het noorden van het Groothertogdom Luxemburg is vlakbij; profiteer van uw verblijf om de streek te (her)ontdekken.

De stad Wiltz, hoofdstad van de Luxemburgse Ardennen.

Troisvierges & Clervaux meer in het noorden van Luxemburg.

Centre Bohey

Liefhebbers van bier, wijn, sterke dranken en whisky

Op slechts 10 minuten van het hotel, richting Wiltz, kunt u in het Centre Bohey ‐ uw drankenspecialist, terecht voor een degustatie van wijnen, sterke dranken en single malt whisky’s.

Deze gepassioneerde specialist biedt ook een ruim assortiment Belgische of streekbieren aan, afkomstig uit micro- en artisanale brouwerijen.